Wysłany: 2009-02-18, 13:01 Bookr - Ksiązki pdf na twoim psp
Bookr jest to aplikacja homebrew dzieki ktorej mozemy odczytywac dokumenty w formacie pdf (w tym formacie jest rowniez wiekszosc ebookow). Instalujemy bookra podlaczajac psp do komputera przez usb nastepnie otwieramy instalator w paczce. Instalator powinien sam znalezc psp jesli jednak nie to sami ustawiamy wpisujac x:/ gdzie x to karta pamieci twojego psp.
Pobierz:
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!
Dodatkowo polskie czcionki. Czcionki kopiujemy do katalogu programu, a nastepnie w opcjach Bookr'a ustawiamy wybrany font.
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!
Polecam bo programik swietny w razie problemow pisac w temacie a na pewno pomoge.
Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-02-19, 17:25
fajne to hehe polecam
_________________ 1. Mod ma zawsze racje !
2. Mod nie nabija postów - Mod ma wiele do przekazania
3. Mod nie myli się - Mod ma inne zdanie
4. Mod nie obija się - Mod czuwa
5. Szanuj moda swego, mogłeś mieć gorszego
Pomógł: 10 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-02-20, 21:26
zaóważylem... bo mi cos nie pasowalo ale jest juz ok ;]
_________________ 1. Mod ma zawsze racje !
2. Mod nie nabija postów - Mod ma wiele do przekazania
3. Mod nie myli się - Mod ma inne zdanie
4. Mod nie obija się - Mod czuwa
5. Szanuj moda swego, mogłeś mieć gorszego
mam pytanie...zainstalowalem ten programik na karte tak jak piszecie ale moje psp tego i tak nie widzi ..nie wiem gdzie mam to uruchomic w psp???prosze o pomoc
[ Dodano: 2009-03-17, 17:10 ]
program juz znalazlem w psp..ale podczas uruchamiania wyskakuje takie cos::the game could not be started(80020148) czy wie ktos moze jak sobie z tym poradzic
moze cos zle robie (jesli tak to prosze o wytlumaczenie), ale jak wlaczam ten program EBOOKR to mi esie zaczyna ladowac a po chwili pisze loading. niby wszystko dobrze tylko ze czyta czyta i czyta az w koncu mi sie psp resetuje...
'wie ktos co moze byc grane???
dobra z powyzszym dalem juz sobie rade ale teraz mam inny problem:
jak wyszukuje plik i otwieram go, waczytuje i pokazuje sie bialy ekran na ktorym powinien sie pokawic plik a tu nic nie ma.o co chodzi...?