Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-03-02, 18:26
ejj... powiedzcie mi jedno... bo to sie wiaze z tym flash playerem.
chodzi o to ze jak siedze na psp na necie, wchodze na youtube i wlasnie mi wyskakuje komunikat zebym sciagnol flash playera. wiec wchodze i schce sciagnac a tu du** :( zawsze mi sie przy tym konsola odlacza od neta :(
o co kaman ?
_________________ 1. Mod ma zawsze racje !
2. Mod nie nabija postów - Mod ma wiele do przekazania
3. Mod nie myli się - Mod ma inne zdanie
4. Mod nie obija się - Mod czuwa
5. Szanuj moda swego, mogłeś mieć gorszego
z tego co wiem to jest tu na forum taki programik ktory pozwala na ogladanie filmow w necie (youtube/wrzuta/maxior itp). ale nie wiem czy ci to pomoze http://pspdownload.pl/viewtopic.php?t=3295
Ostatnio zmieniony przez De4D M00N 2009-03-02, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-03-02, 18:31
wiesz... szczerze to ja na psp wchodze głównie interia, allegro itp... ale niestety chyba przez to ze niemam tego flash playera nie otwiera mi jpeg-ów na stronach
Wysłany: 2009-03-02, 18:36
no widzisz... u mnie np. allegro.
miniaturka jest opis calej aukcji itp wszystko jest.
schodze w dół szukam jakiegos zdjeia i nic... kilkam na miniature to przenosi mnie na koniec str tam gdzie jest normalnie a tam jest tylko znak X