uuu widze ilu tu chetnych do odp na twoje pyt... no coz ja polecam tak: MOH H2, GTA VCS,Resistance retribution,NFS(wsyskie cesci) idalej nie chce mi sie pisac:)
_________________ psp 3004 PB Slim&Lite 6.31PRO Prometheus Isoloader -> 6.60 PRO B-9,Jeśli chcecie pograć ze mną w jakieś gry przez infra jestem chętny, pisać PW!
_________________ psp 3004 PB Slim&Lite 6.31PRO Prometheus Isoloader -> 6.60 PRO B-9,Jeśli chcecie pograć ze mną w jakieś gry przez infra jestem chętny, pisać PW!
Przez neta to nie bardzo... Jeżeli chodzi o PSP vs PSP to Star Wars Battlefront II ma super multi z resztą zobacz nowsze gry wrzucone na stronkę, bo najlepiej dogodzisz sobie sam.
_________________ U mnie zawsze aktualne linki z HotFile.com, więc proszę o niedopisywanie się jeżeli dodajecie to samo.
lordzal zwracam honor ^^ , moj blad faktycznie nie mozna,da sie tylko tylko przez ad hoc ;D A wielka szkoda:/