Wysłany: 2008-08-17, 10:31 MasterBoy (GBC/GB emu on PSP)
Przejzalem troszke forum i znalazlem faktycznie wzmianki o tym emulatorze ale komentarze czesto sie tyczyly bledow, i braku mozliwosci gry na nim... Dlatego zamieszcze w 100% sprawdzona wersje MasterBoya (przetestowane na 2 konsolkach soft3.90 i soft4.01)
Po rozpakowaniu folder zamieszczemy w lokacji X:\PSP\GAME\TUTAJ
Paczka zawiera kilka gier na GBC i GB, miedzy innymi:
*Pokemon Crystal
*Pokemon Gold
*Pokemon Yellow
*Pokemon Red
w 100% sprawny to sie nie zgodzę. Mi nie działa i wyskakuje mi błąd "the game couldn't be started" a mam softa 3.90 i psp S&L (powinno działac bo pisałeś że "master boy" był testowany na 3.90). Proszę o pomoc
w 100% sprawny to sie nie zgodzę. Mi nie działa i wyskakuje mi błąd "the game couldn't be started" a mam softa 3.90 i psp S&L (powinno działac bo pisałeś że "master boy" był testowany na 3.90). Proszę o pomoc
Mi jakoś działa... Jeśli masz NIE przerobioną konsole niestety Ci się to nie uruchomi.
Panowie mam problem. Mam konsole modelu 3004 slim&lite z softem 5.03. Narazie sie mojej kosnoli nieda przerobic ale wiem ze soft m33 dziala cuda. Nigdzie niema softu 5.03m33. POtrzebuje tego softu wiec jak ktos znajdzie to prosze o kontakt na tym forum albo na gg- 7991843
_________________ soft 5.00 m33-6 Maiami Vice GTA VCS PL Shaun White Snowboarding test driver ultimated PRO CYCLING 2008 pes 2009 need for speed shit
5.00 m33-3 -5.00 m33-6-6.00 version(nie to wgralem ) 8 GB+2 GB a gier 21gb:P