Wysłany: 2008-08-16, 11:38 Mów mi Dave Dubbing PL (Meet Dave)
Mów mi Dave Dubbing PL
TYTUŁ FILMU: Mów mi Dave (Meet Dave)
PRODUKCJA: USA
GATUNEK: Komedia, Sci-Fi
CZAS TRWANIA: 90 minut
DATA PREMIERY: 2008-08-01 (Polska) , 2008-07-09 (Świat)
REŻYSERIA: Brian Robbins
SCENARIUSZ: Bill Corbett, Rob Greenberg
OBSADA: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Scott Caan, Ed Helms, Kevin Hart, Mike O'Malley, Pat Kilbane, Judah Friedlander, Marc Blucas, Brian Huskey, Shawn Christian,
OPIS: Poznajcie Dave’a. Ma czterdzieści parę lat, jest całkiem przystojny i nieźle ubrany. Nawet jego biały garnitur i czarny krawat żywcem wyjęte z lat siedemdziesiątych, robią dobre wrażenie. Pomijając dziwny strój, z Dave’m jest coś nie tak… Na pewno nie jest stąd… Spójrzcie tylko, jak przechadza się po ulicach Nowego Jorku – jedna noga próbuje zrobić ogromny krok naprzód; facet ewidentnie źle się czuje we własnym ciele.
Nic dziwnego – w środku „Dave’a znajduje się wyszkolona ekipa miniaturowych ludzi, którzy usiłują kontrolować każdy jego ruch, czy rozmowę. Za każdą część ciała odpowiada specjalista (o wzroście nie przekraczającym pięciu centymetrów), który steruje nią przy pomocy najnowszych technologii.
Ekipie przewodzi Kapitan, któremu Dave zawdzięcza swój wygląd. Dla nich wszystkich, kierowanie Dave’m, to coś nowego… Gdy bierze pierwszy łyk wody, mini-specjaliści prawie toną. Gdy przymierza koszulę, wygląda jakby walczył z bawełnianym mordercą. Pierwsza wizyta u lekarza, to nie lada wyzwanie – metalowemu Dave’owi zlecają wykonanie rezonansu magnetycznego… Zjedzenie hot-doga okazuje się nie mniejszym problemem i kończy się dramatycznym finałem w męskiej toalecie.
Dave – a raczej ci, którzy w nim mieszkają – uczy się kolejnych zachowań, a co za tym idzie – poznaje także emocje. Dla ekipy to szok, bo tam, skąd pochodzą nie ma uczuć, ani indywidualizmu. Dave zmienia się zarówno na zewnątrz, jak i w środku.
NAZWA RELEASU: Meet.Dave.R5.PLDUB.XviD-MVSMSTR
LICZBA CD: 1
VIDEO: H.264 480x264 pix FPS: 23.98
AUDIO: AAC, Stereo (L R) 128k 48.000kHz
CZAS TRWANIA: 01:30:29
ROZMIAR: 397MB
PROGRAM UZYTY DO KONWERSJI: XviD4PSP 5.027PRO
FORMAT: MP4 PSP AVC
DENOISE/SHARPEN: Disabled
BRIGHTNESS/CONTRAST: PSPFix MPEG2Fix
VIDEO ENCODING: x264 HQ Extreme
AUDIO ENCODING: AAC-LC ABR 128k
Archiwum zawiera 10% dane naprawcze
Moj upload, sciagniete i sprawdzone, nie ma bledow CRC
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!