Pewnego razu wchodzę na PSP download w poszukiwaniu jakiejś fajnej gry do ściągnięcia. Miałem na oku jedną. Zapowiadała się świetnie: dobra grafika,recka mówi że fajna fabuła i strasznie duży rozmiar pliku. Więc ściągam. Gram a tu okazuje się że gra nie warta listka papieru toaletowego z gówienkiem wewnątrz . To skłoniło mnie by zaproponować coś. Tym czymś jest pomysł robienia ankiet oceniających przy każdym temacie z grą. W ten sposób ściągający wiedział by czy gra jest dobra i czy warto ją ściągać czy nie. Co wy na to ?
Ale jak ściągasz grę z internetu to jak tu można mówić o wartości ? Recenzja jest zwykle po to aby przedstawić grę w niej są opisane wszystkie możliwości gry i jej wygląd. Ale pomysł w sumie mi się podoba.
_________________ Mam do rozdania zaproszenia na Lockerz, chętni pisać na PW
GG: 7049820
Ciekawy pomysł, ale ankieta musiała by być rozbudowana, żeby móc oceniać grę pod każdym aspektem tj. grafika, grywalność, muzyka itp. Do tego sprypt podliczający wszystkie te kwestie i byśmy mieli bardzo obiektywną ocenę