sprawa wygląda tak .. bujam sie po necie no i lookam a tam pliot w psp ... w sumie fajny bajer na lekcjach szydere mozna robic wiec zarzucam ... o to insrukcja :
ssciagamy
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!
bo tak kaze tutek no igdy sie sciagnie okolo 5 sec... to cyt: Folder "remontes" kopiujemy na MSD (x:/remontes) a pozostałe foldery kopiujemy do katalogu Game... no i elegancko tylko tak sa dwa foldery : 1. remontes 2.psp ... gdy psp wrzucam to game to mi pisze ze plik uszkodzony ... dobra nie poddaje sie probuje dalej otwieram ten folder psp pojawia sie game otwieram game i sie pojawiaja 2 foldery ... i tu jest bajer bo obydwa foldery zarzucam na karte i ... i jeden czyta drugi niestety nie :/ ale dobra spoko wlaczam ten co mi czyta i.. i du** pisze ze plik uszkodzony ... co ciekawe ten 2 folder zawiera tylko 1 plik eboot ten sam co jest w demowkach gier ... i co jeszcze ciekawsze znalazłem na necie informacje ze jakby sie wydawalo zrobienie tego pilota wcale nie jest takoie proste i ze musimy naszego psp wzbogacic w jakies urzadzenia... koszt 6 zł ... a co wy o tym myslicie ?? próbował ktos sie w to bawić ?? a moze ktos sprobuje i jemu sie uda ??
Ostatnio zmieniony przez Bronka 2009-05-17, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
mam wersje 1004 ... no sory ale wiem ze potrrzebna jest irda ... a ze w wersji 200x jej nie ma ... nzalazłem jeszcze jedmna informacje cyt: Port podczerwieni umożliwia wymianę danych za pomoca światła podczerwonego między urządzeniami zaopatrzonymi w irde. Na wstępie warto wspomnieć, że samemu raczej trudno bedzie zrobić z psp pilot'a do urządzeń RTV gdyż chodza one w kodzie RC5 modulowane zazwyczaj częstotliwością 36KHz i trzeba by na siłę zwalniać prędkość irdy, robiąc to stucznie dając wolne przestrzenie zer! Zresztą jest już taki program PSP Universal Remote ...
czyli jednak jest mozliwe
Pomógł: 6 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 38 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2009-01-30, 21:29
pytanko mam co do pilota pójdzie on bez irShella?
_________________ Rzeczy jakie wrzucam są w partach po max. 100mb!!! Dlatego czasami linków może być dużooooo.
Wszystkie up'y 8% danych naprawczych!!! Zero błędów przy wypakowywaniu!!!U mnie masz pewne źródło na 101%!!!
Ja mam fata i proszę o pomoc w uruchomieniu tego programu . Co mam zrobić zeby to odpalić na sofcie 5.03 wyskakuje mi ciągle błąd ! Proszę o kontakt na gg lub pisać na forum My gg 5136621