Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 266 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: 2009-02-18, 22:25 Soft 5.05 wydany na UMD z grą Idol Master SP
Sony Computer Entertainment wydało kolejny soft oznaczony numerem 5.05. Jakkolwiek najnowsze oprogramowanie dla PlayStation Portable nie zostało wydane w standardowy sposób czy to przez Network Update czy też oficjalne strony firmy, a przez umieszczenie go na płycie UMD z gra Idol Master SP, która dziś otrzymała premierę na terenie Japonii.
W sofcie jednak nie uwzględniono jakie zmiany zaszły względem ostatniego softu 5.03. Wiadomo jednak, że sam tytuł nie można uruchomić na najnowszym Custom Firmware M33.
Nie jest to jednak pierwszy raz gdy SCE zdecydowało się wydać soft wyłącznie za pośrednictwem UMD. Pierwszym takim przypadkiem był soft 3.96, który ukazał się na UMD z grą Hot Shots Golf 2.
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!
źródło :
Kod:
Nie mój up także jeśli coś nie tak to sorry
_________________ WSZYSTKIE LINKI DODANE PRZEZE MNiE NIE SĄ MOIMI UPLOADAMI
PROSZĘ ABY NIE PISAĆ DO MNIE W ZWIĄZKU Z "PROBLEMAMI" Z LINKAMI
Co ty masz chłopaku w głowie weź się ogarnij. Rozmawiamy o 5.05 a ty wyjeżdżasz z 5.00.
Nie no żal.... Gdybyś troszkę umiał myśleć... Dark Alex uznał to za idiotyczny pomysł że Sony wydało nowy soft praktycznie nic do niego nie dodając tylko blokadę na GripShifta przez którego można było uruchomić kilka aplikacji na PSP 3k! A ten soft ma wadę bo bez MS konsola nie chce się odpalić! I już dawno jest 5.06! Tak jak już mówiłem Dark Alex uznał to za idiotyczne i zamiast zakładać soft z końcówką 6 zrobił patcha do 5.00 M33 i mamy 5.00 M33-6 ŻAL