hejo bujam sie po necie patrze a tu super tematy na nasze psp ale nie tylko ze tapeta i ikony nam sie zmieniaja lecz wszystko :d wiec wyprobowuje i dziala wiec patrze nanasze forum nie ma tego nigdzie wiec zapodaje
potrzebujemy taki o to bajer jak xcmb 3.3
Kod:
Aby w pełni przeglądać zawartość strony, musisz się zarejestrować!
gdy go sciagniemy to podlaczamy nasza konsole do kompa wylaczamy ja ... wlaczamy i przytrzymujemy R ... ( RM ) ... klikamy Toggle USB ... wyswetla sie nasze psp wiec rozpakowujemy xcmb 3.3 ... otwieramy folder full i tak folder xcmb wklejamy do
Kod:
no i teraz pluginsy ... jesli mamy standardowo folder seplugins a w plik tekstowy vsh to dopisujemy jako pierwsza linijke takie cos
Kod:
no i juz prawie koniec tylko jeszcze musimy sobie sciagnac motyw polecam na sprobowanie taki
Kod:
no i wklejamy go tutaj ( format ctf - pamietac )
Kod:
no i juz finish teraz tylko wchodzimy w Rm w seplugins i dajemy enabled no i dajemy back and exit ... teraz wlacza nam sie konsola w chodzimy w settings->theme settings no i wybieramy nasz nie dygac sie jesli przez sekunde wszystko nam zniknie no i wszystko gra mamy super themy na naszym psp
teraz jeszcze tak pamietac ze to jest dla najnowszego 5.00 m33-6 dla m33-5 chyba tez ale niewiem bo ja mam najnowszy i umnie sprawdzalem i wszystko gra pozdro mysle ze bedziecie zadowoleni
Kod:
[ Dodano: 2009-02-16, 00:09 ]
tu jest ten motyw ktory wam podałem do sciagniecia
a tu inne przykladowe na smaka
pozdro
Ostatnio zmieniony przez ach-ten-andy 2009-02-16, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
ach-ten-andy żal ciebie lol...
Wstawiasz żenujące komentarze z pierwszej klasy podstawowej :...
Cytat:
stary co Ty odpierniczasz ?? przeciez ja juz taki poradnik napisałeem ... jest wszystko elegancko opisane wiec nie wiem po co ładujesz sie ze swoim syfem skopiowanym Z innego forum ...
mi to nie dziala, zrobilem wszystko jak w instrukcji i nawet mi sie wlacza czarny ekran jak mowiles ale potem mi sie wlacza motyw zwykly szary a nie jakis inny