Co będę dużo gadał, po prostu ta aplikacja to spakowany, odpowiednio przerobiony i uruchamiany przez DOSBox'a Windows 95 tak aby działał na naszej maszynce. To nie żadna strona w html'u tak ja były zrobione Windows Vista i XP.
Sposób uruchomienia jest banalny. Ściągamy plik . . .
lub
http://www.4shared.com/file/87621347/abd39ea8/Windows_95_PSP.html
. . . po rozpakowaniu wrzucamy folder "dosboxpsp" do
ms0:/psp/game/--->TU<---
i włączamy jak zwykłą grę. Win95 uruchamia się długo bo PSP ma tylko 333mhz i 32 lub 64 mb ramu w zależności od rodzaju. Gdy pojawi się obrazu ładowania . . .
. . . po kilkunastu sekundach pojawi się czarny ekran i będzie się utrzymywał koło 2 minut.
Nie jest to żaden błąd. Po wejściu niebieskiego tła pojawi się już kursor a ok poł minuty po nim ikony i pasek start.
Klawiszologia
L = LPM
R = PPM
START = Otwarcie paska start
Analog = Sterowanie kursorem
Nie biorę odpowiedzialności za to co aplikacja może zrobię z PSP.
Testowane na sofcie 5.00 m33-6 i 4.01 m33-3 i działa w 100% ale sie przycina bo w końcu PSP to nie komputer.
POLECAM
Ostatnio zmieniony przez Bober_91 2009-02-14, 13:07, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem era Windowsa się kończy. PSP ma fajne oprogramowanie i niektórzy się cieszą, że nareszcie to nie firma Microsoft utworzyła dobry system operacyjny.
no a nie mowilem prawdziwy windows na psp, ... fakt ze 95 ale nie jest to zadna emulacja czy jakies przerówbki tylko normalny prawdziwy windows ... ufff . ajuz sie balem ze nigdy nie zostanoie zapodany na pspsdownload pozdrawiam
To jest tylko dodatek do naszej konsolki jeśli ci nie pasuje to nie ściągaj i nie pisz takich bzdetnych postów. Są inne sposoby na nabicie sobie ilości postów
_________________ 1. Mod ma zawsze racje !
2. Mod nie nabija postów - Mod ma wiele do przekazania
3. Mod nie myli się - Mod ma inne zdanie
4. Mod nie obija się - Mod czuwa
5. Szanuj moda swego, mogłeś mieć gorszego
istnieje MAC (Macintosh) i postaram się jakoś do końca tygodnia wrzucić którąś z wersji Mac'a bo jest to możliwe, może jakiegoś linuksa i windowsa 3.11
Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-02-11, 15:33
nooo przydalo by sie tak samo ta viste o ktorej na PW gadalismy
Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 647 Skąd: mam to wiedziec ??
Wysłany: 2009-02-11, 15:45
moze masz starego softa ?? jakiego masz ??
Wysłany: 2009-02-11, 15:53
ja tez tak kiedys mialem z gra NFS undercover. tez mialem jakies errory i ciąg liczb i znaczQw... mialem poprostu za starego softa... musialem zmienic na 5.00 M33-3 i teraz all dziala.