Sjema , chcialbym wiedziec czy jest lub bedzie World Of Warcraft na psp. Jeszcze nie gralem w ta gre na PC i nie wiem o co wniej dokladnie ciodzi moglibyscie mi wytlumaczyc? Zobaczylem trailer i mi sie spodobala , widzialem filmiki na YT. ze WOW jest na psp no i chce sie was poradzic:>
_________________ psp 3004 PB Slim&Lite 6.31PRO Prometheus Isoloader -> 6.60 PRO B-9,Jeśli chcecie pograć ze mną w jakieś gry przez infra jestem chętny, pisać PW!
_________________ psp 3004 PB Slim&Lite 6.31PRO Prometheus Isoloader -> 6.60 PRO B-9,Jeśli chcecie pograć ze mną w jakieś gry przez infra jestem chętny, pisać PW!
To akurat nie jest niemożliwe. Wiadomo, że na PSP grafiki byłyby troszkę gorsze i sama gra mogłaby byc mniej rozbudowana. Tak czy inaczej: Nie ma WoWa na PSP.
_________________ U mnie zawsze aktualne linki z HotFile.com, więc proszę o niedopisywanie się jeżeli dodajecie to samo.
jak ktoś gra w wowa jakiś czas to zrozumie że nie ma możliwości żeby to wyszło na psp. raz że wymagania 2 raz że sterowanie wiec jeśli by ew kiedyś coś takego ludzie wymyślili to chyba tylko dla tego żeby bytło bo ja nie wyobrażam sobie żeby była przejemność z gry
A tak to nie w WOW'A na pc jak wspomniałem to nie grałem, natknąłem się tylko na you tube filmiki ,że wow jest na psp i mi się spodobało i dla tego pytam